Régóta nehézkes behajtás az óbudai temetőbe

Probléma leírása

Az Óbudai Temetőbe történő be- illetve kihajtás hosszú évek óta nehézkes. Közvetlenül behajtani egyik irányból sem lehet. A kihajtás pedig szintén nem könnyű, mert 2 lámpa is lassítja a forgalmat, melyekből a második lámpa nem is a kihajtó autókra vonatkozik, de ez nem könnyen dönthető el a lámpa elhelyezése miatt.

Helyszín

Budapest, Bécsi út 371, 1037 Magyarország

Megoldási javaslat

Úgy gondolom, annak kialakítása, hogy be lehessen hajtani a Bécsi útról, nem okozna nagy nehézséget. Emellett a kihajtás kapcsán a zavaró lámpa felszámolását javasolnám, vagy annak olyan módon történő elhelyezését, hogy egyértelmű legyen, a jelzése mely sávban haladó autósokra vonatkozik.

Események

2021.03.12.
Írtunk az Óbudai Temetőnek, hogy ők is tapasztalják-e ezt, terveznek-e valamit (és miben segíthetünk)?
2021.04.28.
Egyelőre nem válaszoltak. Írtunk megint.
2021.08.22.
A temető vezetősége továbbra sem válaszol. Írtunk a Budapest Közútnak.
2021.10.27.
A Budapest Közút válaszolt is:
"A környéken már korábban felülvizsgáltuk a forgalmi rendet, annak érdekében, hogy próbáljuk egyszerűsíteni a csomóponti szabályozást, hogy a Temető felől érkező forgalom számára a Pomázi úton keresztül a Bécsi út felé jelzőlámpa nélküli becsatlakozást biztosítsunk. A módosítási javaslatunkat a III. kerületi Önkormányzattal és a Temető üzemeltetésével leegyeztettük, így már idén, a temetőlátogatási időszak előtt be is tudtuk vezetni az új forgalmi rendet. Várhatóan ezzel az intézkedéssel könnyebb lesz a ki-, illetve behajtás, illetve a korábbinál nagyobb forgalom tud majd a temetőből kihajtani."
2021.10.29.
Jött ezzel kapcsolatban egy újabb bejelentés:
https://www.traffix.hu/problems/618-obudai-temeto-kihajtas
Tehát itt most az a kérdés, hogy ez már az új forgalmi rend, amit a másik bejelentő kifogásol?
2021.11.25.
Bejárjuk a helyszínt!