Ajánlat

Az Ésszerűbb Közúti Közlekedésért Egyesület szponzorációs ajánlata

Traffi X Logo 3 Blue   Logo Mellette Szlogen   Cover

Kik vagyunk?

Az Ésszerűbb Közúti Közlekedésért Egyesület néven bejegyzett civil szervezetet autós illetve közlekedési szakújságírók alapították, 2011 decemberében. Az Egyesület fő tevékenysége a közúti közlekedés-szabályozás hibáival kapcsolatos állampolgári bejelentések fogadása, megoldási javaslat megfogalmazása és továbbítása az érintett útkezelőnek vagy hatóságnak. Az Egyesület a traffix.hu weboldalon regisztrálja és vezeti ezeket az ügyeket. Ugyanezen a weboldalon érhető el az Egyesület blogja, amelyben érdekes, vicces, esetenként inspiráló vagy elgondolkodtató kis történeteket mesél el, képeket mutat meg az egyesületi tagok napi közlekedési tapasztalataiból.

Mit szeretnénk elérni?

Az Egyesület célja, hogy felrázza, észszerűsítésre, változtatásokra sarkallja a hazai közúti közlekedés szervezőit, üzemeltetőit, felügyeleti szerveit. Célunk a jelenleg jellemző kontraproduktív forgalmi túlszabályozás enyhítése, a hibás elvi és gyakorlati szabályozások javítása. A közúti közlekedés rendszerének észszerűsítésével a szabályok iránti bizalom erősítését kívánjuk elérni, így végső soron a hazai közúti közlekedés hatékonyságának javítását, egyszersmind a balesetveszély csökkentésének ügyét akarjuk elérni.

Eddigi eredményeink

Egyesületünk az ország teljes úthálózatán menedzseli a regisztrált problémák megoldásának ügyét. Sok száz bejelentéssel foglalkoztunk már, gyakran értünk el érdemi változtatásokat, volt részünk a KRESZ-t érintő módosításokban is. Élő kapcsolatunk van a Magyar Közúttal, a Budapest Közút Zrt-vel és önkormányzatokkal. Évek óta végzünk kutatásokat a Magyar Közút számára közlekedésbiztonsági témákban. Közlekedésbiztonsági, közlekedésszabályozási szakértőként gyakran nyilatkozunk a médiában.

Működésünket kutatási munkáink bevételéből, állami civil szervezeti támogatásból (NEA pályázat) és szponzori vagy hirdetői bevételekből fedezzük. Korábban támogató partnereink körében üdvözölhettük a Continentalt és a Renault Hungáriát, jelenleg a Ford Magyarországgal állunk támogatói kapcsolatban.

Szponzorációs és hirdetési ajánlatunk, szolgáltatásaink

Az Egyesület közhasznú státuszának megszerzése folyamatban van, egyesületi weboldalunk, a traffix.hu NMHH-bejegyzését, vagyis regisztrált sajtótermékké nyilvánításának folyamatát is elindítottuk. A közlekedésbiztonság, a közúti közlekedés szervezésének ügyében társadalmi elkötelezettséget valló vállalatok számára hirdetési felületeinket és kommunikációs csatornáinkon támogatóként való megjelenítést tudunk felajánlani egyedileg kalkulált szponzorációs vagy hirdetési együttműködés keretében.

Közlekedésbiztonsági témájú kutatásainkkal, felméréseinkkel kapcsolatos tapasztalataink birtokában vállaljuk hasonló jellegű munkák, kutatások, piaci felmérések megszervezését, lebonyolítását.

Kapcsolat: info@traffix.hu

TraffiX logo BLUE

1664792402477

Dunakeszi-magyarepitok

Budagyöngye

Traffi X Logo 1 White   Logo Fent Szlogen   Default

Tracking 802744

269786 Source Scaled

Kolodkotrabant

TraffiX logo BLUE

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ