Előtűntek a régi felfestések

Probléma leírása

Az Üllői út és Könyves Kálmán körút kereszteződésében a Népliget P+R Parkoló melletti jobbra kanyarodásnál előtűntek a régi felfestések.

Helyszín

Budapest, Üllői út 106, 1101 Hungary

Megoldási javaslat

Az új besorolási rend, miszerint a szélső sávból csak a P+R-be lehet bekanyarodni, majd később a korábbi középső sávból lehet jobbra a körútra kanyarodni, látszólag a gyakorlatban is megbukott, hiszen senki nem tartja be ezt az értelmetlen forgalomszervezést, és a az autósok teljesen felkoptatták a régi felfestések takarását. Javasolt a régi forgalmi rend, azaz a szélső sávból lehessen a P+R-be és tovább haladva a körútra jobbra kanyarodni. (A régi rendről kép csatolva.)

Események

2022.08.18.
Budapest Közútnak jelezzük.
2022.09.10.
Röviden: MEGOLDJÁK.
Bővebben, íme, a Budapest Közút válasza: "Bejelentésükre, amelyben a 9. Üllői út megváltozott forgalmi rendjét kifogásolták a Könyves Kálmán krt.-i csomópont előtti szakaszon centrum irányban, az alábbiakat válaszoljuk:
A Fék utcai Multifunkcionális Csarnok beruházásához kapcsolódóan az Üllői úton irányhelyes kerékpársáv került kialakításra, amely megváltoztatta a korábbi sávkiosztást.
A P+R parkoló behajtója után új kijelölt gyalogos átkelőhely is kivitelezésre került a metróépítési munkálatok akadálymentesítése kapcsán.
A forgalmi rend módosítás során feleslegessé vált, megszüntetendő útburkolati jeleknél a fekete felülfestés valóban lekopott, ezért tartós technológiával történő megszüntetésre felkértük a felelős kivitelezőt.
A megvalósításig kérjük szíves türelmüket!"
Köszönjük szépen mindenkinek!