Túlzott forgalom, balesetveszélyes helyzet Dunakeszin

Probléma leírása

Dunakeszi kertvárosi, eddig békés, nyugodt részén a 20-as tábla ellenére száguldó forgalom, a parkolók miatt beláthatatlan utca, ami keresztező utcák beláthatatlan, így balesetveszélyes. Rendszeres az egyirányú utcákból/utcákba ki- és behajtás.

Helyszín

Dunakeszi, Bródy Sándor u. 15, 2120 Magyarország

Megoldási javaslat

Megállni tilos tábla kihelyezése a be nem látható utcába, a kereszteződéstől megfelelő távolságra, komolyabb fekvőrendőr, illetve térfigyelő kamera.

Események

2021.05.03.
Google Térképen nem látszik a bejelentő vázolta helyzet. Kérjük, küldjön a helyzetet illusztráló fotót, ha tud.
2021.05.07.
A bejelentő nem tud fotókat küldeni. Kiegészítésképpen a bejelentő ezt írta: "Itt több napon át kellene a helyzetet megfigyelni,ezek a valós problémát nem adják vissza. A kereszteződés utcáiban iskola és óvoda is található, ami mostanság nem teljes kapacitással működik,de normál helyzetben komoly gondok vannak. Sajnos régebbi videóm nincs,de véleményem szerint érdemes lenne egy nagyobb időszakot megfigyelni. Kritikus a reggel 6.30-8.30 ig lévő időszak illetve egész nap van átmenő forgalom,ami hol sűrű, hol gyengébb, majd délután, kora este ez ismét megerősödik.Illetve az itt található szépségszalon miatt is, aminek a dolgozóinak és a vendégeinek a parkolási szokásai még nehezítik a helyzetet... és akkor még nem említettem, hogy az egyirányú utcákból-utcákba gyakori a ki és behajtás szabálytalan irányba. Jó lenne egy térfigyelővel legalább egy hónapot megfigyelni, kielemezni.
2021.05.18.
Ez rendőrségi ügy, nem a mi kompetenciánk.
2021.10.27.
Az ügyet lezártuk.