Feleslegesen tiltott parkolás a Rottenbiller utcában

Probléma leírása

A Rottenbiller utcán az Andrássy út felé haladva a Péterfy utca kereszteződése után gyanúm szerint hiányzik az P-betős (Kijelölt várakozóhely)-tábla. Az első képen látszik a helyszín: a kereszteződés után van egy mozgássérült-parkoló tábla, egy férőhelyes kiegészítő táblával, utána egy Megállni tilos, ami alighanem a buszmegállót védi a beparkolástól - viszont a buszmegálló után nincs P-tábla, érvényben marad a Megállni tilos egészen a következő kereszteződésig, az István utcáig, pedig az út kialakítása, a járda felé behúzott úttesttel arra utal, hogy ez a szakasz kifejezetten várakozóhely kellene,, hogy legyen.
A második képen csak azt mutatom, hogy milyen sokan parkolnak itt (vélhetőleg teljesen jóhiszeműen) tilosban, még hosszútávú Trabant-lerakónak is használják az útszakaszt valakik.
A harmadik kép pedig az István utca utáni szakaszról készült, ami pont úgy van táblázva, ahogy szerintem a problémás szakasznak is lennie kéne: megállni tilos, utána Buszmegálló, a buszmegálló után öt méterrel pedig a Kijelölt várakozóhely-tábla, félig padkás kiegészítő táblával.

Helyszín

Budapest, Rottenbiller u. 15, 1077 Magyarország

Megoldási javaslat

A hiányzó Kijelölt várakozóhely és a padkán megállós kiegészítő tábla pótlása a Péterfy utca után, a buszmegállót követően.

Események

2019.01.29.
Budapest Közútnak levél.19ERK0003212
2019.02.11.
A hiányzó jelzőtábla pótlására kaptunk ígéretet.