Kereszteződésben heti egy baleset

Probléma leírása

A Deák Ferenc utca-Attila utca-Langlet Waldemár utca kereszteződésében a Deák utca felől érkezők megmagyarázhatatlan okból nem adják meg a jobbról, az Attila utca felől érkezőknek az elsőbbséget.

Helyszín

Budapest, Attila u. 54, 1047 Magyarország

Megoldási javaslat

Bejelentő javaslata: A Deák utcából érkezők felé az elsőbbség megadását kikényszerítő tábla, vagy útburkolati jel elhelyezése. TraffiX: A 2021. márciusában készített Google Utcaképen látszik a forgalmi rend változást jelző tábla (+kiegészítő tábla), de úgy látszik, az kevés. Így érdemes az egyenrangú útkereszteződést jelezni, akár UV-s kerettel...

Események

2021.11.15.
Tájékoztatjuk a Budapest Közútat a helyzetről!
2021.11.24.
Válaszoltak a Budapest Közúttól:
"A helyszínt megvizsgálva megállapítottuk, hogy az Attila utcában bevezetett forgalmi rend módosítás miatt (egyirányú forgalmi rend kijelölése) az Attila utca – Langlet Waldemár utca – Deák Ferenc utca csomópont elsőbbségi viszonyai nem változtak, a Deák Ferenc utcából érkező járműveknek a forgalmi rend módosítás előtt és most is elsőbbséget kell adni az Attila utcán a Fóti út irányából érkező járművek részére. Azonban a problémát megértve a Deák Ferenc utcába az „ Egyenrangú utak kereszteződése” jelzőtábla kihelyezéséhez szükséges intézkedéseket megtesszük.
A jelzőtábla kihelyezéséig szíves türelmét kérjük."
Szuper.