Rosszul látható táblák - baleset is lett belőle

Probléma leírása

A Sashegyi út végén lévő elsőbbségadás és főút/mellékút jelző táblák alig láthatók, úgy benőtték a fák. Talán emiatt, egy Dunakeszi lakhelyű hölgy, aki vélhetően nem ismerte a környéket, a mellékutcából (Sashegyi) gyakorlatilag fékezés nélkül szemből nekem jött, miközben én a főúton (Hegyalja) haladtam felfelé.

Helyszín

Budapest, Sashegyi út 1, 1124 Magyarország

Megoldási javaslat

Bejelentő javaslata: Növényzet ritkítása, táblák jobb láthatósága, figyelem felkeltése az útjogokra. TraffiX: Ha a tábla látható, nagy valószínűséggel elegendő.

Események

2021.10.07.
Sürgős jelöléssel továbbítjuk a bejelentést a Budapest Közútnak!
2022.02.01.
Még nem kaptunk választ. Rákérdeztünk.
2022.02.25.
Na, végre válaszoltak. A lényeg, hogy az új burkolati jelek "létesítésével és a meglévők felújításával egyértelműsíteni fogjuk az elsőbbségi viszonyokat. Az Elsőbbségadás kötelező tábla a helyszíni felülvizsgálat idején jól látható volt."
2022.03.03.
Ha hamarosan nem történik meg a korrekció, rákérdezünk, mikorra tervezik. Addig felfüggesztjük az ügyet. Egyúttal azt is megvizsgáljuk majd, hogy amikor a bejelentő által említett táblát kitakaró fa teljes lombozatában díszeleg, akkor is látszik-e a tábla olyan jól, mint a Budapest Közút téli bejárásakor.