A felfestésnek nem megfelelő előjelző tábla a Népligetben

Probléma leírása

A Népliget szomszédságában épülő kézilabda stadion magasságában, az Üllői út városközpont felé tartó oldalán a felfestés és az előjelző közlekedési tábla tartalma nem megegyező, ezért balesetveszélyes helyzeteket idézhet elő. A táblán az szerepel, hogy a belső forgalmi sáv megszűnik, míg a valóságban ez nem így van. A sávok szélessége alapján inkább a külső sáv szűnik meg, illetve a szaggatott vonal megszakadása is ezt látszik megerősíteni.

Helyszín

Budapest, Üllői út 137, 1091 Hungary

Megoldási javaslat

A felfestésnek megfelelő előjelző tábla kihelyezése, illetve a megszűnő külső forgalmi sáv megfelelő felfestése. Köszönöm.

Események

2021.09.29.
Fotókat (esetleg videót) kérünk szépen a bejelentőtől.
2021.09.29.
Küldött fotókat a kedves Bejelentő, köszönjük szépen!
2021.10.05.
Bejelentettük a Budapest Közútnak, a gyors intézkedés reményében...
2021.11.01.
Válaszoltak is a Budapest Közúttól:
"A IX., Üllői úton a Könyves Kálmán körút és az Ecseri út (vasúti híd) közötti szakaszon jelenleg is folynak kivitelezési munkálatok a Multifunkcionális Csarnok építéséhez kapcsolódóan. Sajnos a kivitelezési munkálatok sokszor indokolatlanul elhúzódtak és nem a jóváhagyott tervek szerint valósult meg az ideiglenes forgalmi rend. A kivitelezőt és a beruházót többször felszólítottuk a jogszabályoknak megfelelő munkavégzésre.
Mára a kivitelezés során szinte teljes egészében megvalósult a végleges forgalmi rend, így már a táblázás leköveti a burkolati jeleket."
2021.11.25.
Az ügyet eredménnyel lezártuk.