Veszélyes, zavaró, bosszantó, forgalomakadályozó, dugógeneráló, időt rabló ereszteződés: M3 bevezető szakasz, Szerencs utca

Probléma leírása

Egy 2x3 sávos útszakaszt blokkol ez az átjáró 1x1 sávja.Sajnos egy ilyen kis méretű bár fontos szakasz leblokkolja észak Pest és Pest megye felől érkező jármű áradatot. A Hungária körúton, 14. kerületben, az egész városra hatva dugót generál, ezt még megtoldja a Szerencs utcai átjáró, ami mindennap egy újabb dugót generál napi szinten az M0 körgyűrű szakaszáig.

Helyszín

Budapest, Szerencs u. 110, 1154 Magyarország

Megoldási javaslat

Megszüntetni a kereszteződést. Forgalom átszervezése a Szentmihályi útra és a Széchenyi utcai felüljáróra. Nem látható egy olyan terv, hogy felüljáróval oldanák meg az átjárást. Prioritás: veszélyes, zavaró, bosszantó, forgalomakadályozó, dugógeneráló, időt rabló átjáró.

Események

2018.10.26.
Probléma bejelentve a Magyar Közútnak.
2019.01.07.
Bizalomkeltő különszintű csomópont létesítéséről kaptunk választ, amire rákérdeztünk, hogy erre milyen terv van és milyen időtávon belül valósulhat meg. Illetve megnövelték a periódus idejét a lámpáknak , ami szerintük csökkentette a torlódásokat a csúcsidőszakban.
2019.01.11.
Újabb levél a Budapest Közútnak.19ERK0001124