Fantombuszmegálló az újbudai piacnál

Probléma leírása

Sárga cakkos felfestés maradt egy valaha volt megálló helyén az út szélén, szabad is itt parkolni, meg nem is.

Helyszín

Budapest, Fehérvári út 17, 1117 Magyarország

Megoldási javaslat

A sárga csíkok eltávolítása. (Ideiglenesnek szánt csíkoknak tűnnek, nem lesz nehéz.)

Események

2023.12.21.
Budapest Közútnak bejelentettük.
2024.01.29.
Megérkezett a Budapest Közút részletes válasza: "A Fehérvári út kifelé vezető oldalán az Október huszonharmadika utca átépítése során voltak ideiglenesen autóbuszmegállók kialakítva.
Akkor az autóbusz-megállóhely jelzőtáblák mellett a megállóhelyeket nemcsak útburkolati jel, hanem „Megállni tilos „ jelzőtáblák is védték. A beruházás végén a sárga megállóhelyet jelző útburkolati jeleket megszüntette a vállalkozó, azonban az út töredezettsége miatt nyomtalanul azokat nem lehetett eltávolítani.
A jelzések csak foszlányokban látszanak, a parkoló járművek alatti rész pedig teljesen lekopott. A vállalkozó, jelzésük okán januárban kiment a helyszínre, de nem talált olyan jelzést, amit el tudna volna távolítani.
Mivel megállóhely tábla nincs kihelyezve, és megállási tilalmak sincsenek a területen, ezért megállóhelyről nem beszélhetünk, az utcaszakaszokon lehet várakozni.
A terület díjfizető övezet része, amennyiben a parkolás elejét és végét jelző útburkolati jelek lekoptak, felkérjük a parkolási övezet üzemeltetőjét, hogy tavasszal amikor az időjárás alkalmas útburkolati jel festésre a várakozást engedélyező jeleket újítsák fel."

Nemzeti Együttműködési AlapMiniszterelnökségBGA

A TraffiX működésének finanszírozásában a Nemzeti Együttműködési Alap is közreműködött.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ