Veszélyes sínperemek

Probléma leírása

Alkotás és Csörsz utca forgalmas csomópontjában a sínek szegélye balesetveszélyes: autóval kikerülni próbálják (ütközésveszély), én viszont kerékpárral érkeztem, és elfékezve az utca közepén, kanyarodó forgalommal és villamossal, busszal nehezített többsávos kereszteződés közepén le kellett szálljak, és gyalog áttolnom, miközben a lámpa már átváltott. Mellette folynak az atlétikai VB edzései az új stadionban, az ő buszaik is erre mennek.

Helyszín

Budapest, Alkotás u. 50, 1123 Magyarország

Megoldási javaslat

JAVÍTÁS! Mellette folynak az atlétikai VB edzései az új stadionban, az ő buszaik is erre mennek. [megjegyzés a Traffixról: jó lenne olyan opció, hogy a google Drive-ból lehetne bemásolni a fotókat.]

Események

2023.08.21.
Szólunk a Budapest Közútnak, hogy ezzel kezdjenek valamit. Egyúttal köszönjük az oldalunk fejlesztésével kapcsolatos javaslatot is - tetszik!
2023.09.05.
"A vágányzóna üzemeltetője a Budapesti Közlekedési Zrt." - írta válaszában a Budapest Közút illetékese. Továbbították számukra a bejelentést.
2023.10.05.
Válaszolt a BKK: "A villamosokat üzemeltető szolgáltató, a BKV Zrt. állásfoglalása szerint az erőforrásaik rendelkezésre állása véges, ezért az anyagi fedezeteik függvényében kerülhet sor felújításra annak a villamosnak a vágányainál, ahol ez műszaki, gazdasági vagy környezetvédelmi szempontok szerint indokolt. Munkatársaik a pálya állapotát rendszeresen ellenőrzik, ahol szükséges, elvégzik a megfelelő beavatkozásokat.
A bejelentésben megadott területet megvizsgálták, megteszik a szükséges intézkedést."
2023.10.25.
Megkérdezzük a Bejelentőt, történt-e változás. Ha nem, megkérjük, néha nézzen rá. Ha november közepéig nem történik változás itt, visszakérdezünk a BKK-nál.
2023.12.20.
A Bejelentő új képeket küldött. Szerinte "a helyzet csak annyi változott, hogy levágták a kiálló peremeket, javítás nem történt."

Nemzeti Együttműködési AlapMiniszterelnökségBGA

A TraffiX működésének finanszírozásában a Nemzeti Együttműködési Alap is közreműködött.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ