Kutatások, publikációk

A Magyar Közút számára 2019-ben elvégzett, 2020-ban átadott kutatás anyaga az időtartam-megjelölést tartalmazó kiegészítő táblával ellátott sebességkorlátozások alkalmazhatóságával kapcsolatban.

A Magyar Közút számára 2019-ben elvégzett, 2020-ban átadott kutatás anyaga az adott területen és időtávon történt személysérüléses közúti balesetek valós okainak feltárhatóságával kapcsolatban.

Az Építési és Közlekedési Minisztériummal kötött támogatási szerződésünk keretében 2023-24-ben készült jogszabály-módosítási javaslatcsomag a forgalmi rendek kialakításának hatósági felügyeleti jogkörével kapcsolatban.

Az Építési és Közlekedési Minisztériummal kötött támogatási szerződésünk keretében 2023-24-ben készült kutatás anyaga a Bp. VI. kerületében. Biatorbágy térségében és az M1 Pest megyei szakaszán történt közúti balesetek rejtett illetve valódi okaival kapcsolatban.

Az Építési és Közlekedési Minisztériummal kötött támogatási szerződésünk keretében 2023-24-ben készült kutatás anyaga a mobiltelefon és képernyőhasználat, mint látens baleseti okok jelentőségéről.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ